Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla Gorilla Glassin haastava Dragontrail

1
Kaarlo Räihä

Videolla Gorilla Glassin haastava Dragontrail
Viime vuonna erinomaista kestävyyttä osoittanut Gorilla Glass -lasi sai huomiota matkapuhelinpiireissä, kun useat valmistajat ottivat sen käyttöönsä omissa puhelinmalleissa. Naarmuja ja fyysistä rasitusta erinomaisesti kestävä lasi ei kuitenkaan jää markkinoiden ainoaksi ratkaisuksi, vaan Japanissa Asahi Glass -yritys on tuomassa markkinoille oman vastaavan Dragontrail-nimellä kulkevan lasin.

Koska lasin kestävyyden kohdalla pelkät puheet harvoin vakuuttavat yleisöä, on yritys julkaissut lasistaan asianmukaisen esittelyvideon, jossa Dragontrail altistetaan rasitukselle. 1,1 millimetrin paksuinen lasi kestää videon perusteella 60 kilogramman painon ja iskut vasaralla.

Yrityksen oman videon ohella toimittajat pääsivät tänään testaamaan Dragontrailin kestävyyttä mm. avaimien avulla ja tiputtamalla lasia lattialle.

Asahi Glass uskoo uuden lasin käyvän kaupaksi vauhdilla, ja yritys ennakoi myyvänsä parissa vuodessa jopa 365 miljoonan dollarin edestä Dragontrailia. Yritys on jo neuvotellut sopimuksia useiden elektroniikkavalmistajien kanssa, mutta näiden yhteistyökumppaneiden nimiä ei vielä paljastettu.


Teoriassa ensimmäiset Dragontrailiä hyödyntävät matkapuhelimet voitaisiin nähdä jo ensi kuun Mobile World Congress -tapahtumassa.

Matkapuhelinten lisäksi Dragontrail kelpaa mm. kannettaviin tietokoneisiin ja televisioihin.

Video allaPuhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

1

@uutinen
>Matkapuhelinten lisäksi Dragontrail kelpaa mm.

Uutisessa ei tarkemmin kerrottu matkapuhelimiin sopivuudesta sähköisistä ominaisuuksista tai muista ominaisuuksista kosketusnäyttöjä ajetellen, uutisessa epäsuorasti annetaan ymmärtää että voisi sopia ainakin joihinkin kosketustekniikoihin ?

Muutkin mainitut sovellus kohteet oli sellaisia joissa kosketusominaisuudet ei välttämättömiä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja