Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Viimeisen neljänneksen saldo: kaksi miljoonaa Windows Phone 7 -ohjelmistoa

Teemu Laitila

Viimeisen neljänneksen saldo: kaksi miljoonaa Windows Phone 7 -ohjelmistoa
Microsoft on julkistanut uusimmat Windows Phone 7 -alustaa koskevat myyntilukunsa, kertoo talousuutisiin keskittyvä Bloomberg. Yhtiö kertoi myyneensä kaksi miljoonaa Windows Phone 7 -ohjelmistoalustaa viime vuoden viimeisen vuosineljänneksen aikana. Määrä on kasvanut noin neljäsosalla yhtiön joulukuun lopussa ilmoittamasta 1,5 miljoonan lisenssin määrästä.

Microsoftin ilmoittamia myyntilukuja ei voi pitää täysin tarkkoina varsinaisen asiakkaille tapahtuneen myynnin suhteen, sillä yhtiö mittaa perinteisesti operaattoreille sekä jälleenmyyjille toimitettujen laitteiden määrää. Operaattoreilta ei ole saatu tarkkoja myyntilukuja, mutta Yhdysvaltalaisen AT&T:n mukaan kiinnostus alustaa kohtaan ollut kasvussa.

Omien sanojensa mukaan Microsoft ei halua keskittyä liikaa myyntilukuihin. Tärkeää on myös asiakkaiden tyytyväisyys.

Huolimatta myyntimäärien tärkeydestä uskomme, että asiakastyytyväisyys sekä tuki sovelluskehittäjien keskuudessa antavat paremman kuvan myynnin kehityksestä tulevaisuudessaTäysin alusta asti kehitetty uusi mobiilikäyttöjärjestemä Windows Phone 7 onkin saavuttanut kohtuullisen hyvän vastaanoton heikohkoista myyntiluvuista huolimatta. Microsoftin mukaan 93 prosenttia laitteen ostaneista asiakkaista on ollut joko tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä ostokseensa.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja