Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Netgearin pomo avasi sanaisen arkkunsa - Apple ja Microsoft tulilinjalla

1
Kaarlo Räihä

Netgearin pomo avasi sanaisen arkkunsa - Apple ja Microsoft tulilinjalla
Monissa yrityksissä johtoportaan henkilöt eivät aina uskalla kertoa potkujen pelossa omia mielipiteitään asioista. Verkkorautaa tuottavan Netgear-yrityksen toimitusjohtaja Patrick Lo ei kuulu kuitenkaan näiden pelkääjien joukkoon, ja nyt hän on tarjonnut Sydney Morning Herald -lehdelle runsaasti kirjoitettavaa mielipiteidensä muodossa.

Eniten Lo kommentoi Applea ja sen toimitusjohtaja Steve Jobsia, joista kumpikin tuntuu kiehuttavan miehen verta. Applen osalta Lo uskoo yrityksen parhaiden päivien olevan pian takana, sillä Applen suljettu kehitysmalli ei pysty hänen mukaansa kilpailemaan avoimempaa Androidia vastaan. Lon mukaan Applen malli toimii nytkin vain sen takia, että yritys hallitsee tiettyjen laitteiden, kuten kannettavien mediasoittimien markkinoita valtavilla myyntimäärillä.

Kuluttajat eivät ole Lon mukaan ainoa kärsijä tässä suljetussa mallissa, vaan myös musiikkia, elokuvia ja sovelluksia Applen kauppapaikkojen kautta myyvät tahot ovat Applen puristuksessa.Lo ennakoi tilanteen muuttuvan Jobsin jättäessä firman. Lon mukaan tämä tapahtunee lähiaikoina, jolloin Applen pitää avata suljettua kehitysmalliaan, jos se aikoo taistella Androidin nousua vastaan.

Syyksi Applen ja Adoben väliseen kinasteluun Flash-tekniikan osalta Lo sanoo Jobsin ison egon, jonka takia Apple ole sisällyttänyt Flash-tukea mobiililaitteisiinsa.

Lo kommentoi lisäksi Windows Phone 7 -puhelinalustan tulevaisuutta. Hänen mukaan Microsoft on jo hävinnyt taistelun matkapuhelinpuolella, joten Netgearin suunnalta ei kannata odotella Windows Phone 7 -tuotteita.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Ralle_ (vahvistamaton)

1

Monilla muillakin on varmasti hyvin samanlaisia mietteitä...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.