Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft: Yahoon sähköposti liikennöi liikaa Windows Phone 7 -puhelimissa

Kaarlo Räihä

Microsoft: Yahoon sähköposti liikennöi liikaa Windows Phone 7 -puhelimissa
Windows Phone 7 -matkapuhelimia vaivaava ylimääräinen dataliikennöinti on saanut ensimmäisen vahvistetun syntipukin, kun Microsoft kertoi Yahoon sähköpostipalvelun olevan yksi ongelmia aiheuttanut taho.

Asiasta ensimmäisen kertoi hakkeri Rafael Rivera, joka löysi ongelman omien tutkimustensa yhteydessä. Riveran mukaan Yahoon sähköpostipalvelimet eivät ymmärrä kunnolla IMAP-protokollan mukaisia FETCH-pyyntöjä, jonka takia Yahoon vastauspaketti on 25 kertaa normaalia suurempi.

Täten tavallinen sähköpostien tarkistus ja lukeminen Yahoon tililtä kasvattaa dataliikennöintiä runsaasti. Riveran mukaan haittaa voi pienentää ottamalla Yahoon sähköpostitilin automaattisen päivityksen pois päältä tai vaihtoehtoisesti estämällä dataliikennöinnin matkapuhelinverkon kautta.

Microsoft on vahvistanut Riveran löydöksen, ja ohjelmistojätin mukaan korjaus on tulossa tulevien viikkojen aikana.Koska Yahoon sähköposti nauttii edelleen suurta suosiota Yhdysvalloissa, selittänee Riveran löydös monien Windows Phone 7 -puhelimien kohdalla suuren dataliikenteen. Yahoon sähköposti ei kuitenkaan ole pakollinen osa Windows Phone 7 -puhelimia, joten Yahoon lisäksi myös muut palvelut saattavat aiheuttaa vastaavia ongelmia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja