Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Androidin ja Maemon Firefox 4 sai lisää Javascript-suorituskykyä

Kaarlo Räihä

Androidin ja Maemon Firefox 4 sai lisää Javascript-suorituskykyä
Android- ja Maemo-laitteille suunnatusta mobiili-Firefoxista on jälleen saatu ulos uusi beta-versio. Selainta kehittävän Mozilla-säätiön mukaan kyseessä on jälleen paras mobiili-Firefox, joka päihittää nopeudessa jo kilpailevia selaimia.

Erityisesti Mozilla on hionut selaimen Javascript-suorituskykyä. Mozillan mukaan uusi Firefox peittoaa mm. Androidin oletusselaimen suosituimmissa Javascript-nopeutta mittaavissa testeissä (Kraken, SunSpider ja V8).

Mozilla on tehnyt uuteen versioon muitakin optimointeja, joten selain käyttää aiempaa vähemmän muistia ja se myös käynnistyy nopeammin kuin edelliset julkaisut. Flash-tukea selaimessa ei ole.

Androidille uuden version saa ladattua Android Marketin kautta. Mozilla suosittelee vanhempien versioiden poistamista ennen viimeisimmän version asentamista. Maemolle sopivan version voi ladata täältä.


Alla uutta versiota esittelevä mainosvideo
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja