Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Disneyltä Android-älypuhelin 3D-näytöllä

Manu Pitkänen

Disneyltä Android-älypuhelin 3D-näytöllä
Disney ilmoitti jo muutama viikko sitten, että se aikoo tuoda markkinoille Android-käyttöjärjestelmällä varustetun älypuhelimen Japanin markkinoille. Nyt on varmistunut, että kyseinen puhelin on tulossa myös Euroopan markkinoille.

Mikki Hiirestä, Aku Ankasta ja muista animaatioistaan tuttu elokuvastudio ei ole ehkä ensimmäinen yritys, johon tulee yhdistäneeksi älypuhelimet. Japanissa massasta erottuminen on kuitenkin äärimmäisen tärkeää ja totuttu siihen, että eri yritykset tuovat pieniä eriä erikoispuhelimia markkinoille. Disneyn läsnäolo Japanin älypuhelinmarkkinoille ei ole siis suuri yllätys. Suurempi yllätys sen sijaan on, että Disney hamuaa älypuhelimellaan Euroopankin markkinoille, jossa ei ole totuttu vastaavaan.

Disneyn tulevaa puhelinta ei voi missään nimessä nimittää halpapuhelimeksi tai ominaisuuksiltaan muutoin vaatimattomaksi. Puhelimesta löytyy esimerkiksi 3,8-tuumainen autostereoskooppinen 3D-näyttö, jonka resoluutio on 800x480. Puhelimella voi siis katsella 3D-elokuvia ilman katselulaseja. Siinä on myös 9,6 megapikselin kamera ja puhelimen sisällä sykkii yhden gigahertsin taajuudella toimiva prosessori.


Luonnollisestikaan Disney ei ole itse kehittänyt puhelinta, vaan Disney-älypuhelin perustuu Sharpin 003SH Galapagos -puhelimeen, josta uutisoimme viime vuoden lopulla. Sharpia Suomeen maahantuovan Hedengren Kodintekniikan toimitusjohtajan Mikael Santala vahvisti Disney-puhelinta koskevat tiedot Kauppalehdelle.

Disney avaa Japanissa oman sovelluskaupan puhelinta varten, mistä voi ladata Disney-teemaan kuuluvia sovelluksia, widgettejä ja taustakuvia.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja