Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

ARM:ltä prosessori edullisille älypuhelimille

Manu Pitkänen

ARM:ltä prosessori edullisille älypuhelimille
ARM on vahivistanut, että yhtiö aikoo kehittää uuden Kingfisher-nimisen prosessoriarkkitehtuurin, joka on suunnattu kaikkein edullisimpiin älypuhelimiin. Prosessori julkaistaan roadmapin mukaan tämän vuoden aikana. Edullisten älypuhelimien myynnin uskotaan lähtevän räjähtävään kasvuun seuraavien lähivuosien aikana.

Kingfisher tulee kuulumaan ARM:n suorituskykyiseen Cortex-A-sarjaan. Älypuhelimien lisäksi ARM:n visioissa on, että Kingfisheriä voisi hyödyntää digi-TV:n sovelluksissa. Tarkemmin Kingfisherin ominaisuuksista ei lehdistölle kerrottu. Moniydintukea siitä tuskin kuitenkaan löytyy, vaan kyseinen ominaisuus tulee olemaan aluksi vain kalliimpien älypuhelimien ominaisuus.

Kiinalaisen matkapuhelinvalmistajan ZTE:n viimeaikainen menestys teollisuusmaissa on osoitus siitä, että kysyntää halvoille älypuhelimille on olemassa. Muutkin valmistajat tulevat varmasti nopeasti samoille apajille, ja tämän ARM:n on haistanut julkistamalla Kingfisher-prosessorin. Monet siruvalmistajat ovat jo kehittämässä omia tuotteita edullisille älypuhelimille, mutta ARM haluaa kehittää kokonaan oman arkkitehtuurin näitä puhelimia varten.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja