Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Renesas paketoi 3G:n ja 4G:n samalle piirille

Teemu Laitila

Renesas paketoi 3G:n ja 4G:n samalle piirille
Japanilainen piirivalmistaja Renesas on ilmoittanut tuovansa markkinoille kolmitoimisen kantataajuuspiirin, joka tukee samalla kertaa LTE-, HSPA+- ja GSM-verkkoja. SP2531-piirin kehityksessä on hyödynnety tekniikkaa ja tietotaitoa, jonka Renesas sai ostettuaan Nokian langattomiin modeemeihin keskittyneen yksikön viime vuoden marraskuussa.

Piiri kykenee enintään 100/50 Mbps -nopeuksiin LTE-verkossa ja 42/11,5 Mbps HSUPA-tekniikalla. SP2531 on käytettävissä eri puolilla maailmaa, sillä se toimii kaikilla käytössä olevilla taajuusalueilla. Laajan käyttöjärjestelmätuen ansiosta piiriä voidaan käyttää kaikilla puhelinalustoilla ja se voidaan integroida myös ns. nettitikkuihin tietokoneissa käytettäväksi.
LTE-verkot ovat maailmalla edelleen suhteellisen harvassa ja Renesas lupaa piirin saapuvan markkinoille suuremmissa määrin vasta tämän vuoden lopussa.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja