Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

MWC: Motorola Pro on Droid Pron eurooppalainen vastine

Kaarlo Räihä

MWC: Motorola Pro on Droid Pron eurooppalainen vastine
Mobile World Congress -tapahtumassa Motorola on muistanut Euroopassa asuvia kuluttajia Motorola Pro -puhelimella, joka on vastine Yhdysvalloissa myytävälle Droid Pro -mallille.

Pro on nimensä mukaisesti suunnattu liike-elämän syövereissä aikaa viettäville tahoille. Työkäyttöä ajatellen puhelin tarjoaa mm. QWERTY-näppäimistön, toimistosovelluksia (Quickoffice), VPN-tuen sekä mahdollisuuden etätyhjentää puhelimen muisti ja muistikortti esim. varkaustapauksien yhteydessä.
Yhdysvalloissa Droid Pro tuli myyntiin viime vuonna, ja odottelua Euroopassa ei ole nähtävästi palkittu millään tavalla, vaan tarjolla on edelleen sama Androidin Froyo-versio, 3,1 tuuman kosketusnäyttö, gigahertsin kellotaajuudella toimiva OMAP 3620 -suoritin, CDMA/GSM-verkkotuki (puhelimen luvataan toimivan yli 200 maassa), 2 gigatavua sisäänrakennettua flash-muistia ja 5 megapikselin kamera (LED-salamalla).

Motorola ei valitettavasti vahvistanut puhelimen suositushintaa Euroopassa, mutta todennäköisesti puhelimen hinta asettunee yli 400 euroon.Alla tuotteen virallinen mainosvideo

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja