Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Renesasin piiri tuo DivX Plus HD -tuen puhelimiin

Kaarlo Räihä

Renesasin piiri tuo DivX Plus HD -tuen puhelimiin
Vaikka 1080p-resoluutiolla tallennetun H.264-videon toistaminen puhelimilla ei kiinnosta aivan kaikkia kuluttajia, on kyseinen temppu pian arkipäiväinen askare, sillä Renesas Mobile on saanut ensimmäisenä valmistajana matkapuhelinkäyttöön tarkoitetulle SH73704-piirilleen DivX Plus HD -hyväksynnän.

SH73704-piiriin pohjautuva puhelimella voi siis katsella esim. Blu-ray-elokuvista tehtyjä MKV-varmuuskopioita. Kyseisellä piirillä voi toistaa myös MPEG-2- ja MPEG-4-videoita. HDMI-ulostulon avulla puhelimen voi tarvittaessa liittää vaikkapa taulutelevisioon olohuonekatselua ajatellen.
Videon toiston ohella samainen piiri osaa käsitellä myös 5.1-ääniraitoja, joten kuluttajat pääsevät nauttimaan monikanavaäänistä sopivien äänentoistolaitteiden kanssa.

Renesas ei ole toistaiseksi paljastanut minkä valmistajien puhelimista SH73704 löytyy tulevaisuudessa.

Renesasin lisäksi myös muut piirivalmistajat voivat hakea tuotteilleen DivX Plus HD -hyväksyntää, ja toivottavasti vastaavia tuotteita nähdään lähiaikoina myös muiden piirivalmistajien valikoimissa.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja