Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Firefox Mobile 4 beta 5 keskittyy nopeuteen ja vakauteen

Teemu Laitila

Firefox Mobile 4 beta 5 keskittyy nopeuteen ja vakauteen
Mozilla on julkaissut uuden beta-version Android- ja Maemo-laitteille tarkoitetusta Firefox Mobile -selaimestaan. Järjestyksessä viides testiversio ei sisällä enää varsinaisia uusia ominaisuuksia, vaan kehittäjät ovat keskittyneet lähinnä parantamaan selaimen suorituskykyä.

Uuden version julkaisutiedoissa kerrotaan parannuksia tapahtuneen käynnistysajoissa aiempiin beta-versioihin verrattuna, joka oli suurin yksittäinen käyttäjien toive beta3-version osalta. Parannusta on tapahtunut myös sivunlatausnopeudessa, sivun vierityksen ja renderöinnin pitäisi sujua paremmin ja lisää nopeutta on puristettu myös JavaScript-moottorista.

Tulevissa versioissa pyritään pienentämään muistin- ja prosessoritehon kulutusta vielä lisää. Erityisenä kehityskohteena mainitaan Firefox Sync -laajennuksen käyttö, joka saattaa varsinkin suurten työpöytäprofiilin kohdalla aiheuttaa hidastelua.


Android 2.2 -versiolla tai uudemmalla varustetut puhelimet osaavat nyt siirtää mukanaan myös käyttäjäprofiilin tiedot kun sovellus siirrettään puhelimen muistista SD-kortille. Lisäksi mukana on läjä pienempiä korjauksia.

Firefox Mobile 4 beta 5 on ladattavissa Mozillan sivuilta.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja