Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Facebook ostaa mobiilisovelluksia kehittävän Snaptun

Kaarlo Räihä

Facebook ostaa mobiilisovelluksia kehittävän Snaptun
Facebook-yhteensopimattoman matkapuhelimen hankkiminen hankaloituu jatkossa entisestään, sillä Facebook kertoi eilen ostavansa Snaptu-yrityksen noin 70 miljoonan dollarin kauppasummalla.

Snaptu on tullut tiettyjen matkapuhelinkäyttäjien kohdalla tutuksi sen ilmaisella Facebook-sovelluksella, joka toimii useilla Java-yhteensopivilla puhelimilla.

Snaptun blogin perusteella Facebook-sovelluksen kehitystä jatketaan, ja tarkoituksena on saada markkinoille sovellus, joka toimii käytännössä lähes kaikissa matkapuhelimissa. Tällä hetkellä yhteensopivia laitemalleja on yli 2 500.

Yrityskaupan myötä Snaptu ei jatka enää esim. Picasa- ja Twitter-sovellusten kehittämistä, vaan kaikki resurssit keskitetään Facebook-sovellukseen, josta tulee tulevien kuukausien aikana Facebookin virallinen Java-sovellus mobiililaitteille.


Viime kuussa Facebook kertoi tuovansa Gemalto-yrityksen kanssa markkinoille SIM-kortille sisällytettävän Facebook-sovelluksen, jossa kommunikointi on rakennettu tekstiviestien päälle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja