Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

NoDo-päivitys julkaistu Windows Phone 7:lle

Manu Pitkänen

NoDo-päivitys julkaistu Windows Phone 7:lle
Microsoft on julkaissut ensimmäisen suurehkon päivityksen Windows Phone 7 -käyttöjärjestelmälle. Tammikuussa julkistetun niin sanotun NoDo-päivityksen piti ilmestyä jo helmikuussa, mutta päivitysprosessissa ilmenneiden vikojen takia julkaisuaikataulua venytettiin maaliskuulle.

Nyt julkaistu NoDo-päivitys tuo mukanaan WP7:lle jo kauan odotetun kopioi ja liitä -ominaisuuden, joka oli jostakin syystä jätetty pois alkuperäisestä käyttöjärjestelmäversiosta. Marketplacen hakua on ehostettu ja kauppapaikan sisältämät ohjelmat pitäisi löytyä aiempaa paremmin. Microsoft on mahdollistanut yli 20 megatavun tiedostojen lataamisen Marketplacesta.

Microsoftin mukaan kameraohjelmistosta on tehty vakaampi. Sen ei pitäisi enää kaatua kun kuvaustilaa muutetaan videokuvauksen ja still-kuvauksen välillä. Verkko-ominaisuuksien hallintaakin on parannettu, eikä Wi-Fi-profiileiden lukumäärää ole enää rajattu. Aiemmin piilossa olleen puhelimen MAC-osoitteen saa päivityksen myötä selville asetuksista. Microsoft on myös parantanut Facebook-synkronointia sekä Bluetooth-kuulokkeiden toimintaa soitettaessa kun puhelimella toistetaan musiikkia tai videota.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja