Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft parantaa WP7-päivitysten tiedotusta

Teemu Laitila

Microsoft parantaa WP7-päivitysten tiedotusta
Microsoftia on kritisoitu Windows Phone 7 -päivitysten edistymisen huonosta tiedottamisesta ja nyt yhtiö pyrkii vastaamaan kritiikkiin avaamalla Where's My Phone Update -sivuston. Sivustolla listataan eri puhelinmallien ja operaattoreiden laitteiden päivityksen tilanne.

Päivitysprosessin etenemisestä tiedotetaan kolmiportaisella asteikolla, joka antaa vihjeen odotettavissa olevasta aikataulusta. Sivuston mukaan muun muassa leikkaa & liimaa -toiminnon tuova eilen julkaistu NoDo-päivitys on laitettu jakeluun ilman operaattorilukitusta myytäville laitteille, mutta suuri osa operaattoreiden brändäämistä laitteista joutuu vielä odottelemaan uusia ominaisuuksia.

Vaikka Suomessa operaattoreilla ei ole juuri valtaa vaikuttaa myymiensä puhelinten päivitysaikatauluihin, erityisesti Yhdysvalloissa operaattoreita on syytetty päivitysten panttaamisesta uusien puhelinten myynnin vauhdittamiseksi.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.