>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin sovelluskauppa ylitti 100 miljoonan latauksen rajan

Teemu Laitila

Samsungin sovelluskauppa ylitti 100 miljoonan latauksen rajan
Samsungin oma sovelluskauppa ylitti yhtiön mukaan sadan miljoonan latauksen rajan. Samsung Apps avattiin viime kesäkuussa yhtiön ensimmäisen Wave-puhelimen julkaisun myötä. Samsung Apps tarjoaa sovelluksia Bada-käyttöjärjestelmään perustuville puhelimille sekä myös Samsungin Internet-televisioille.

Kauppa saavutti 10 miljoonan latauksen rajan kolmen kuukauden kuluttua avaamisestaan, 100 miljoonaa rikkoutui 10 kuukauden aikana. Samsungin lukujen mukaan kaupasta löytyy tällä hetkellä noi 13 000 eri sovellusta, mikä on hieman enemmän kuin Microsoftin Windows Phone 7 Marketplace -kaupan tämän hetkinen tarjonta.

Vaikka Samsung Apps on tarjolla 120 eri maassa, 40 prosenttia latauksista keskittyi Ranskaan, Saksaan ja Espanjaan. Yhtiö aikoo kasvattaa tänä vuonna Bada-käyttöjärjestelmään perustuvien puhelintensa valikoimaa, minkä odotetaan vaikuttavan nopeasti myös sovelluskaupan käyttäjälukuihin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.