Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericssonin superylläri on Gingerbread-päivitys X10:lle

Kaarlo Räihä

Sony Ericssonin superylläri on Gingerbread-päivitys X10:lle
Sony Ericsson tiputti tänään todellisen uutispommin, kun yritys kertoi julkaisevansa Gingerbread-päivityksen X10-puhelimelle.

Aiemmin SE:n kanta oli se, että Androidin 2.1-versio jää X10:n viimeiseksi ohjelmistopäivitykseksi, mutta nähtävästi aiemmat päätökset on nyt kumottu kuluttajilta tulleiden palautteiden takia. Ohjelmistopäivitys on tarkoitus julkaista nykyisen aikataulun perusteella vuoden toisen tai kolmannen neljänneksen aikana.

Ohjelmistopäivitys tuo puhelimeen Androidin 2.3.3-version ja Sonyn uusitun käyttöliittymän, joka löytyy myös Sonyn uusista Android-puhelimista. Ohjelmistopäivityksen pitäisi uusien ominaisuuksien ohella nopeuttaa puhelimen toimintoja ja sovellusten käyttöä.

Muutamia negatiivisia seikkoja on kuitenkin luvassa päivityksessä, sillä osa vanhoista sovelluksista ei toimi Gingerbreadin kanssa, joten kuluttajat joutuvat tyytymään mm. Androidin tavalliseen kamerasovellukseen SE:n oman sovelluksen sijaan. Kuluttajien on lisäksi käytettävä erillistä varmuuskopiointiohjelmaa puhelimen tietojen turvaamiseksi, sillä päivitys nollaa puhelimen muistin. Päivityksen tekeminen vaatii myöskin tietokoneen apua, sillä sitä ei tulla jakelemaan OTA-päivityksenä.Jos päivitys saadaan jakeluun saakka, tulee SE:stä ensimmäinen puhelinvalmistaja, joka julkaisee virallisesti Gingerbread-päivityksen vuonna 2009 esitellylle Android-puhelimelle. Kuluttajat ovat kehuneet SE:n päätöstä, joten toivottavasti muutkin puhelinvalmistajat seuraavat perässä.

SE:n X10 Mini -, X10 Mini Pro - tai X8-malleille vastaavaa päivitystä ei ole yrityksen mukaan tulossa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.