Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Firefox 4 saapui Androidille ja Maemolle

Kaarlo Räihä

Firefox 4 saapui Androidille ja Maemolle
Viime viikolla Mozilla-säätiö julkaisi Firefox 4 -selaimen tietokoneille, ja tällä viikolla vuorossa ovat mobiiliversiot Android- sekä Maemo-alustoille.

Kehitysresursseja on panostettu erityisesti selaimen Javascript-moottoriin, jonka myötä selain on Androidin vakioselainta vauhdikkaampi mm. SunSpider- ja V8-testeissä. Nopeusparannuksia on tapahtunut lisäksi selaimen käynnistysajoissa, ja nyt selaimen pitäisi käynnistyä kaikilla tuetuilla laitteilla käyttökuntoon alle 5 sekunnissa.

Flash-tukea selaimessa ei kuitenkaan ole vakiona, mutta selaimen kehityksessä mukana olevan Thomas Arendin mukaan se saattaa tulla selaimeen tulevissa versioissa.Maemon osalta ainoa virallisesti tuettu laite on N900. Androidin puolella vaatimuksena on ARMv7-arkkitehtuuriin perustuva suoritin ja muistin osalta laitteesta olisi hyvä löytyä 512 megatavua RAM-muistia.

Maemolle sopivan version voi ladata täältä ja Androidille tuoreimman version saa Android Marketin kautta.

Alla mobiiliversion tärkeimpiä ominaisuuksia esittelevä videoPuhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.