Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoftin työkalulla iOS-sovelluksia on helpompi siirtää Windows Phonelle

Kaarlo Räihä

Microsoftin työkalulla iOS-sovelluksia on helpompi siirtää Windows Phonelle
Windows Phone 7 -puhelimille sovelluskehitystä suunnittelevat yritykset saivat tällä viikolla Microsoftilta hieman yllättävän kädenojennuksen, kun ohjelmistojätti julkaisi työkalun, jonka avulla iOS-sovelluksien siirtäminen Windows Phone 7:lle helpottuu.

Microsoftin tuote tällä rintamalla on ilmainen rajapintahakukone, jonka avulla sovelluskehittäjät voivat helposti selvittää miten iOS-sovelluksista tutut asiat, kuten esim. tekstiviestien luomiset ja paikannustoiminnot saa toteutettua Windows Phone 7 -sovelluksissa. Palvelun avulla voi etsiä vastaavien rajapintojen lisäksi myös koodiesimerkkejä, joiden avulla perustoiminnot saat nopeasti käyttöönsä.

Toistaiseksi hakupalvelu kattaa vain osan iOS:n 4.2-version tarjoamista rajapinnoista, mutta hakupalvelulle luvataan päivityksiä aktiivisesti.


iOS:n ohella Microsoft työstää parhaillaan vastaava palvelua myös Android-alustalle, joten Microsoft haluaa selvästi houkutella kahden suuren älypuhelinalustan sovelluskehittäjiä omaan leiriinsä.

iOS-leiristä tuleville koodareille on tarjolla myös yli 90 sivua käsittävä dokumenttinippu, jossa opetetaan iOS-koodarille Windows Phone 7 -alustan toimintoja ja toimintatapoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja