Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC avaa Sensen kehittäjille: OpenSense

Manu Pitkänen

HTC avaa Sensen kehittäjille: OpenSense
Älypuhelinvalmistaja HTC:n toimitusjohtaja Peter Chou kertoi Qualcommin järjestämässä Uplinq-konferenssissa, että yhtiö aikoo avata Sense-käyttöliittymänsä koodia kehittäjille.

Osana tuoretta ilmoitusta HTC on avannut uuden HTCdev-verkkosivun, jonka kautta yhtiö jakaa SDK-paketteja sekä neuvo miten Sense-integroituja sovelluksia kehitetään. Jutun juonena on tietysti se, että OpenSensen kehitystyökaluilla kehitetyt ohjelmat toimivat ainoastaan tietyissä HTC:n puhelimissa, joten kovin laajalle laitekannalle omia ohjelmiaan ei sen avulla pysty tekemään.

Toisaalta kehittäjät pääsevät käsiksi ohjelmointirajapintoihin, joihin heillä ei olisi muuten mitään asiaa (esim. Tablet Pen -API HTC:n Flyer-tabletissa ja Stereoscopic 3D API HTC:n Evo 3D:ssä).


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja