Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Xperia X10 saa Gingerbeadin elokuussa

Teemu Laitila

Xperia X10 saa Gingerbeadin elokuussa
Sony Ericsson on varmistanut yhtiön runsas vuosi sitten julkaiseman Xperia X10:n Android Gingerbread -päivityksen ajankohdan. X10 tuli alun perin myyntiin varustettuna Androidin 1.6-versiolla, mutta järjestelmä päivitettiin 2.1-version viime syksynä. Elokuun alussa julkaistava 2.3-päivitys tuo Androidin uusien ominaisuuksien lisäksi Facebook inside Xperia -toiminnot.

SE:n mukaan asiakaspalautteen vuoksi kameran käyttöliittymää ei päivitetä Androidin mukana, mikä alkuperäisen tiedon mukaan olisi johtanut ominaisuuksien vähenemiseen. Käyttöön jää sen sijaan nykyisissä malleissa oleva käyttöliittymä.

Muilta osin päivitys tuo iäkkään X10:n samalle tasolle SE:n nykyisten mallien kuten Xperia Arcin kanssa. Mukana ei kuitenkaan tule DLNA-tukea, sillä yhtiön mukaan sen vaatima lisätestaus aiheuttaisi merkittäviä viivytyksiä aikatauluun. Android Marketista on kuitenkin saatavilla useita DLNA-sovelluksia.Samoihin aikoihin julkistetut X10 Mini, mini pro ja X8 eivät tule saamaan enempää Android-päivityksiä. Syyksi kerrotaan laitteiden vähäinen muistimäärä, jonka vuoksi käyttäjäkokemuksen sujuvuutta ei voida taata uudemmilla versioilla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.