Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC EVO 3D kilpailemaan LG Optimus 3D:n kanssa

Panu Roivas

HTC EVO 3D kilpailemaan LG Optimus 3D:n kanssa
Lätäkön toisella puolella viime perjantaina julkaistu HTC EVO 3D on tulossa myös vanhalle mantereelle heinäkuun aikana. HTC:n 3D-älypuhelin tulee kilpailemaan LG:n Optimus 3D -mallin kanssa Euroopan 3D-käyttäjistä.

HTC EVO 3D on Android 2.3 -puhelin ja varustettu 4,3 tuuman 3D-kosketusnäytöllä sekä kahdella 5 megapikselin kameralla, jotka mahdollistavat mm. 3D-videokuvauksen HD-resoluutiolla tai normaalin videokuvauksen FullHD-resoluutiolla. Näytön resoluutio on qHD (960x540) ja takapuolen kameroille on myös tuplaledisalama. Puhelimen sisällä sykkii 1,2 GHz Snapdragon-suoritin, ja akkukeston takaa reilunkokoinen 1730 mAh akku.

Puhelimelle ei ole kerrottu vielä suositushintaa, mutta luultavasti se asettuu samaan luokkaan LG Optimus 3D:n kanssa, jolla suositushintaa on 599€.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja