Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC avaa Sensationin bootloaderin halukkaille

Teemu Laitila

HTC avaa Sensationin bootloaderin halukkaille
HTC on jo aiemmin lupaillut avoimia bootloadereita myös nykyisiin jo julkaistuihin malleihin. Nyt yhtiö on lunastanut lupauksensa julkaisemalla ohjeet HTC Sensation -mallin käynnistyslataajan avaamiseen. Avaamiseen vaaditaan Android Development Kit -paketin asentaminen ja rekisteröityminen HTC Dev -palveluun.

Monivaiheinen avaamisprosessi sisältää puhelimen yksilöllisen tunnisteen lähettämisen HTC:n palvelimelle, joka luo avauskoodin tunnisteen perusteella. Tunnisteen avulla HTC kykenee takuuhuollon tapauksessa tunnistamaan laitteet, joiden käynnistyslataajaa on muokattu käyttäjän toimesta. HTC:n takuu ei kuitenkaan kata käynnistyslataajan muokkauksesta johtuvia ongelmia, eli prosessiin ei kannata ryhtyä pelkästään huvin vuoksi.

Muokatuista käyttöjärjestelmäversioista kiinnostuneille lienee kuitenkin luvassa suurempi määrä valinnanvaraa ja helpompi sekä turvallisempi virallisesti hyväksytty roottausprosessi.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.