Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n naisille suunnattu Bliss vuosi verkkoon

Matti Vähäkainu

HTC:n naisille suunnattu Bliss vuosi verkkoon
Pari kuukautta vanhoissa huhuissa kerrottiin HTC:n valmistelevan erityisesti kauniimman sukupuolen edustajille suunnattua älypuhelinta. HTC Bliss nimeä kantava puhelin on päässyt nyt ensimmäisiin Mr. Blurrycam -kuviin. Juurikaan puhelimesta ei kuvien perusteella voi päätellä, mutta onneksi huhut kertovat myös joitain teknisiä tietoja.

HTC Bliss tullee sisältämään 800 megahertsin suorittimen, uuden HTC Sense 3.5 -käyttöliittymän ja Android 2.3.4 -käyttöjärjestelmän. Prosessorin lisäksi paketti tulee olemaan tekniikaltaan muutenkin korkeintaan keskitasoa.

HTC pyrkii kuitenkin kiinnittämään naisten huomion puhelimeen liitettävillä lisätarvikkeilla, joita ovat muun muassa puhelimen väriin sointuvat bluetooth-lisälaitteet ja kännykkäkoru, joka vilkkuu notifikaatioiden yhteydessä.


Puhelinta odotellaan kauppoihin seuraavan kuukauden tai parin sisällä, mutta hintatietoja tai mitään muutakaan virallista ei ole vielä tiedoitettu.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja