Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorola julkaisi vesitiiviin DEFY+ -puhelimen

1
Teemu Laitila

Motorola julkaisi vesitiiviin DEFY+ -puhelimen
Samana päivänä kun Google ja Motorola julkaisivat jymyuutisensa, Motorola julkaisi uuden kosteutta kestävän puhelinmallin. Motorola DEFY+ on päivitys yhtiön suosittuun Defy-malliin, joka on tarkoitettu aktiiviseen ulkoelämään ja joka ei pelästy pölyä tai vesisadetta.

Päivityksiä on tapahtunut lähes jokaisella osa-alueella. Käyttöjärjestelmänä toimii Androidin uusin versio 2.3 Gingerbread, jota pyörittää 1 GHz:n taajuudella toimiva prosessori. Käyttöjärjestelmän päällä pyörii Motorolan oma Motoblur-käyttöliittymä. Yksi edellisen mallin heikkouksista oli hitaaksi moitittu vain 800 MHz:n taajuudella toimiva prosessori, johon Motorola lupaa 25 prosentin nopeuslisän esimerkiksi nettiselailun tapauksessa.

Laitteesta lötyy 3,7 tuuman kokoinen kestävä Gorilla Glass -näyttö, jonka resoluutio edeltäjänsä tavoin on 854x480. Ulkoilmaelämäänsä voi tallentaa takaa löytyvällä 5 MP kennolla varustetulla kameralla. Sisäistä tallennustilaa löytyy 2 GB ja muistikortilla tilaa voi kasvattaa aina 32 GB saakka.


DEFY+ on testattu toimivaksi IP67-standardin mukaan, eli se kestää hyvin kosteutta sekä pölyä. Standardin määritysten mukaan laite kestää veteen upottamisen 15cm - 1m syvyyteen 30 minuutin ajaksi. Laitteen heikoin kohta lienee silti 3,7 tuuman näyttö, jota edes Gorilla-lasi ei suojaa sopivan kolhun sattuessa.

Motorola DEFY+ tulee myyntiin Euroopassa syksyn mittaan. Motorolan tiedote ei mainitse laitteen myyntihintaa, joka asettunee jonnekkin 400 euron tietämille.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
yujtvutu (vahvistamaton)

1

Näinköhän tähän saisi päivityksiäkinjatkossa, kun google nyt Motorolan osti? mitä taas tulee tuohon 400e hinta-arvioon, niin eikö tuo ole melko kallis. Samsung Galaxy Xcoverkaan ei taida olla kuin ovh 299e. Onko näissä kahdessa kuitenkaan niin paljon eroa, ellei nyt lasketa tuota syvempää google kytköstä mukaan (joka ei välttämättä vielä tähän malliin vaikuta päivitysten osaltakaan mitenkään). Päivitysten myötä tosin MotoBlur toivottavati poistuu ja päivitykset tulisivat Nexuksen tapaan suoraan googlelta.. Tai näin toivoisin, niin olisi oiva kätköluuri ja muutenkin oiva hieman kestävämpi älyluuri kyseessä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja