Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC vihjaa uusista julkaisuista syyskuun alussa

Teemu Laitila

HTC vihjaa uusista julkaisuista syyskuun alussa
HTC on kutsunut Facebook-sivuillaan fanejaan osallistumaan Lontoossa 1.9 pidettävään juhlaan. Facebook-kutsussa ei varsinaisesti puhuta tuotejulkistuksista, vaan fanit kutsutaan katsomaan mitä seuraavaksi on tulossa.

Asiasta ensimmäisenä uutisoinut Pocket-lint huomauttaa, että HTC piti samantyyppisen epävirallisen juhlan faneilleen heti HTC Sensation -puhelimen virallisen julkistuksen jälkeen, jossa mukanaolijoille tarjottiin mahdollisuus kokeilla puhelimia käytännössä. HTC:n juhla on siis herättänyt uutissivustot spekuloimaan, mitä laitteita HTC aikoo tapahtumaan tuoda.
HTC:n tulevista julkaisuista on huhuttu jo useamman laitteen osalta. Ennakkotietojen mukaan esimerkiksi 10 tuuman Puccini-tabletti esiteltäisiin piakkoin. Lisäksi huhumyllyssä kiertää erityisesti naisten makuun suunniteltu HTC Bliss sekä HTC Ruby.

Tapahtuma saattaa liittyä myös HTC:n tuleviin Windows Phone -malleihin, sillä Microsoft on aiemmin ilmoittanut ensimmäisten Mango-päivitysten saapuvan 1.9 alkaen.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja