Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft kalastelee entisiä webOS-kehitäjiä ilmaisilla puhelimilla

1
Teemu Laitila

Microsoft kalastelee entisiä webOS-kehitäjiä ilmaisilla puhelimilla
Microsoft yrittää houkutella entisiä webOS-kehittäjiä Windows Phone -alustan pariin tarjoamalla ilmaista koulutusta sekä puhelimia kehitysalustoiksi. Aiemmin webOS-järjestelmälle sovelluksia kehittäneet koodaajat ovat jääneet käytännössä työttömiksi HP:n ilmoitettua yhtiön lopettavan mobiililaitteiden valmistuksen.

Vaikka webOS-kehittäjien joukko ei olekaan suuri, Microsoft tarvitsee kaikkien mahdollisten kehittäjien tuen taistelussa Androidin ja iOS:n sovellusvalikoimaa vastaan. Windows Phone -osaston johtaja Brandon Watson ilmoitti Microsoftin tarjouksesta Twitterin välityksellä.


Tähän saakka Microsoft on kuitenkin onnistunut houkuttelemaan kehittäjiä Windows Phone -alustan pariin kohtalaisella menestyksellä. Yhtiön Windows Phone Marketplace sisältää jo lähes 30 000 sovellusta. Yhtenä Microsoftin vahvuuksista pidetään erityisesti muita alustoja parempia sovelluskehitystyökaluja sekä yhtiön kehittäjilleen tarjoamaa tukea.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja