Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin IFA-julkistukset paljastuivat etuajassa

Teemu Laitila

Samsungin IFA-julkistukset paljastuivat etuajassa
Samsungin IFA-messuille suunnittelemat tuotejulkistukset ovat paljastuneet hieman etuajassa. Thisismynext-verkkosivuston mukaan tulevien laitteiden nimet paljastuivat Samsungin aiemmin Android Marketissa julkaiseman teaser-sovelluksen sisältä.

Sovelluksen sisältä löytyi kolme kuvatiedostoa, joiden mukaan yhtiö aikoo julkaista 7,7 tuuman version Galaxy Tabista, todennäköisesti Bada-käyttöjärjestelmään perustuvan Wave 3 -puhelimen sekä mystisen Galaxy Note -nimellä tunnetun laitteen.
Sovelluksesta paljastui pelkästään laitteiden nimet ja ilman uusia vuotoja laitteiden tarkemmat tiedot selviävät vasta ensi viikon julkaisutilaisuudessa. Galaxy Tab 7.7 lienee kuitenkin jatkoa nykyisille 8,9 ja 10,1 tuuman tableteille eli käyttöjärjestelmänä on Android Honeycomb ja prosessorin virkaa hoitelee todennäköiseesti Tegra 2.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja