>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nvidian Tegra-alusta tulossa myös Windows Phone -puhelimiin

Manu Pitkänen

Nvidian Tegra-alusta tulossa myös Windows Phone -puhelimiin
Nvidian kehittämää Tegra-mobiilialustaa on toistaiseksi nähty vain Android-älypuhelimissa ja -tableteissa, mutta asiaan on tiedossa muutos. Grafiikkajätin alustan on tarkoitus tulla myös Windows Phone -puhelimiin.

Heise.de-verkkosivun vuotaman dian mukaan Windows Phone -laajentuminen tapahtuisi vuonna 2013 tai myöhään ensi vuonna. Puhelimissa käytettäisiin Nvidian hiljattain julkistamaa Grey-alustaa, joka sisältää aiemmista alustoista poiketen 3G- ja 4G-viestintäominaisuudet.

Tarkemmat tiedot Grey-piirin ominaisuuksista ovat hämärän peitossa, mutta sen arvellaan olevan valmistettu 28 nanometrin prosessilla ja käyttävän edeltäjiensä tapaan GeForce-piiriä grafiikan piirtämiseen. Siru sisältää todennäköisesti jo ARM Cortex-A15-ytimiä joko kaksi tai neljä kappaletta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.