Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorola Atrix 2:n tiedot julki

Matti Vähäkainu

Motorola Atrix 2:n tiedot julki
Verkkosivusto Thisismynext.com on päässyt testaamaan AT&T:n versiota Motorolan Atrix 2 -älypuhelimesta. The Verge -nimellä pian tunnettava sivusto on kerännyt testistään kattavan listan ominaisuuksia ja julkaissut muutaman pressikuvan.

Atrix 2:sta löytyy 4,3 tuuman qHD-näyttö, gigahertsin tuplaydinsuoritin, gigatavu RAM-muistia, 8 gigatavua tallennustilaa ja 8 megapikselin kamera LED-salamalla. Sivuston mukaan koodinimi Edison on tiputettu markkinointimateriaaleista pois ja korvattu Atrix 2 -nimellä.
Aiemmasta Atrix-mallista tutusti uudenkin Atrix 2 -älypuhelimen voi yhdistää telakointiasemaan, joka muokkaa puhelimesta läppärin. Aiemmasta telakkamallista poiketen kyseessä on pienemmällä 10,1 tuuman näytöllä varustettu Lapdock 100.

Sivusto ei mainitse puhelimen saatavuudesta tai hintatiedoista.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja