Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorola herättelee RAZR-nimeä uudella Android-luurilla

Teemu Laitila

Motorola herättelee RAZR-nimeä uudella Android-luurilla
Motorolan julkaisutahti on viime aikoina kiihtynyt ja nyt yhtiöltä odotetaan vielä yhtä huippuluokan Android-puhelinta mahdollisesti jo loppuvuoden aikana. This is my next julkaisi kasan kuvia vielä ohuesta Android-puhelimesta, jonka nimeksi on veikkailtu Spyderia ja ainakin joillain markkina-alueilla vanhaa RAZR-nimitystä.

Ominaisuuksiltaan puhelin muistuttaa nykyisiä huippu-Androideja ja Motorolan aiemmin julkistamaa Droid Bionicia. Motorola Spyder - tai Droid RAZR -nimellä tunnettu malli on markkinoiden ensimmäinen 4,3 tuuman kokoinen qHD-resoluutiolla (960x540) toimiva Super AMOLED -näytön sisältävä laite. Näyttö on varustettu Gorilla Glass -lasilla ja puhelimen kuoressa käytetään vahvikkeena kestävää mutta kevyttä Kevlaria.

Käyttöjärjestelmää pyörittää tarkemmin määrittelemätön 1,2 GHz:n prosessori, muistia on 1 GB ja takapuolen kamera tallentaa 1080p-tason videota. Lisäksi etupuolen kamera on saanut "HD" määritteen.


RAZR / Spyder on varustettu LTE-yhteyksillä, joilla Suomen matkapuhelinverkoissa ei vielä ole juuri merkitystä. LTE-yhteyksien saapuminen lähes kaikkiin uusiin huippupuhelimiin antaa kuitenkin toivoa laitteiden yleistymisestä myös Euroopassa, mikä puolestaan antaisi operaattoreille syyn kiirehtiä seuraavan sukupolven verkkotekniikoiden käyttöönottoa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja