Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

PayPal tulossa viimein Android Markettiin?

Teemu Laitila

PayPal tulossa viimein Android Markettiin?
Vaikka PayPal on yksi internetin yleisimpiä maksujärjestelmiä, sen käyttö Googlen kasvavassa Android Marketissa ei ole mahdollista. Googlen ja PayPalin yhteistyöstä huhuttiin jo viime vuonna, mutta Google päätti kehittää Markettiin oman maksujärjestelmänsä.

Tällä viikolla julkisuuteen tulleen Android Market -sovelluksen 3.3.11-version myötä huhut PayPalin saapumisesta maksuvaihtoehdoksi pääsivät jälleen käyntiin. Ilmeisesti Google ja PayPal ovat saaneet erimielisyytensä sovittua ja yhteistyö on pääsemässä käyntiin.

AnroidGuys-blogin lukija tarkasteli jakoon laitettua .apk-pakettia tarkemmin ja löysi tiedostoista useampia viittauksia tulevaan PayPal-tukeen. PayPal ei kuitenkaan ole tuettuna vielä 3.3.11-versiossa, mutta tuen saapuminen tulevaisuudessa alkaa näyttää varmemmalta.


Kuva: AndroidGuys


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.