Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Asuksen älypuhelimessa onkin Qualcommin 28 nanometrin siru

1
Manu Pitkänen

Asuksen älypuhelimessa onkin Qualcommin 28 nanometrin siru
Asuksen Padfone on mahdollisesti markkinoiden ensimmäinen älypuhelin, joka käyttää Qualcommin 28 nanometrin prosessilla valmistettua järjestelmämikropiiriä. Huhusta vastaa Android and Me -verkkosivusto, joka perustaa tietonsa aiemmin luotettavaksi osoittautuneeseen teollisuuslähteeseen.

Aiempien huhujen mukaan Asus käyttäisi puhelimessaan Nvidian Tegra 3 -alustaa, jollainen löytyy yhtiön ensi viikolla esiteltävästä Transformer Prime -hybriditabletista. Alustaa oli todennäköisesti tarkoitus käyttää myös puhelimessa, mutta suunnitelmat ovat syystä tai toisesta muuttuneet matkan varrella.

Padfonen suorittimen teknisistä tiedoista ei ole vielä varmuutta, mutta Fudzilla uutisoi hetki sitten, että Qualcommin S4 MSM8960 -piiriin perustuvat laitteet olisivat kaupoissa ensi vuoden alussa. Piiristä löytyy tuplaytiminen suoritin, joka tikittää 1,7 gigahertsin taajuudella.Tammikuun CES-messuilla tai helmikuun MWC-tapahtumassa kuullaan varmasti lisää tietoja puhelin- ja tablet-valmistajien S4-suunnitelmista.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.