Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Intel lupaa ensimmäiset x86-älypuhelimet markkinoille ensi vuonna

Teemu Laitila

Intel lupaa ensimmäiset x86-älypuhelimet markkinoille ensi vuonna
Intel aikoo nostaa panoksiaan mobiilimarkkinoilla kääntämällä Googlen uusimman Android-version x86-arkkitehtuurille sopivaksi. Android 4.0 Ice Cream Sandwich on tarkoitettu yhdistämään tablet- ja puhelin-Androidien ominaisuudet yhteen käyttöjärjestelmään, joten työ yhteensopivuuden rakentamiseksi auttaa Inteliä useammilla osa-alueilla.

Intelin mukaan Ice Cream Sandwich sisältää jo nykymuodossaan valmiuden valmiuden x86-prosessoreiden käyttöön.

"Ice Cream Sandwich sisältää käyttöjärjestelmätasolla optimointeja myös x86-arkkitehtuurille, joten se tulee toimimaan myös Intelin prosessoriarkkitehtuureihin perustuvilla laitteilla", kertoo Intelin edustaja Suzy Greenberg Computerworldin mukaan.

Inteliltä kerrotaan myös, että ensimmäiset x86-älypuhelimet tullaan näkemään ensi vuoden ensimmäisen puoliskon aikana. Intel on jo aiemmin esitellyt pitkälle kehiteltyjä Medfield-alustaan perustuvia älypuhelin- ja tablet-malleja.


Android on jo aiemminkin käännetty Intelin prosessoreille, mutta muutamat markkinoille asti päässeet laitteet eivät ole ikinä nousseet suurempaan suosioon.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja