Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoftin 25 gigatavun pilvitila myös iPhone-sovelluksena

Teemu Laitila

Microsoftin 25 gigatavun pilvitila myös iPhone-sovelluksena
Microsoft hakee pilvitallennuspalvelulleen nostetta julkaisemalla SkyDrive-sovelluksen myös Applen iPhone-puhelimille. Lisäksi myös yhtiön oma Windows Phone sai laajennettuun sovelluksen.

Natiivin sovelluksen avulla käyttäjän ei tarvitse tyytyä HTM5-tekniikalla toteutetun nettisivun käyttöön, vaan tiedostoja pystyy hallinnoimaan, jakamaan ja lataamaan suoraan puhelimesta. Lisäksi puhelimesta voi asettaa tietyn tiedoston joko vain luettavaan tilaan tai sallia muille käyttäjille myös muokkaamisoikeuden.
Microsoft ei tällä kertaa ole varannut parhaita ominaisuuksia omalla alustallaan toimivalle sovellukselle, vaan kaikki tärkeimmät ominaisuudet löytyvät myös iOS-versiosta. Windows Phone -puhelimissa SkyDrive on ollut osittain integroituna järjestelmään jo aiemmin valokuvien automaattisen verkkotallennuksen ja Office-integraagtion muodossa.

Microsoftin SkyDrive tarjoaa käyttäjälle 25 gigatavua ilmaista tallennustilaa, josta Android-käyttäjät jäävät kuitenkin edelleen paitsi (vaikka palvelu toimii toki selaimella). SkyDrive-sovelluksen voi ladata Windows Phone -puhelimille alustan omasta sovelluskaupasta ja iPhonelle Applen App Storesta.Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja