Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Adobe päivitti mobiili-Flashin, mukana tuki uusimmalle Androidille

Teemu Laitila

Adobe päivitti mobiili-Flashin, mukana tuki uusimmalle Androidille
Adobe on toteuttanut lupauksensa tuoda mobiililaitteille tarkoitettu Flash Player -sovellus myös Googlen uusimpaan Android 4.0 -versioon. Ice Cream Sandwich on viimeinen uusi alusta, jolle mobiili-Flash julkaistaan.

Alustan kohtalo näkyykin jo Flashin uusimman 11.1-version julkaisutiedoissa. Julkaisu ei sisällä ICS-tuen lisäksi mitään uusia ominaisuuksia ja listalta löytyy lähinnä korjauksia, jotka liittyvät jo tiedossa olleisiin vakauden, suorituskyvyn ja laiteyhteensopivuuden ongelmiin.

Vaikka alustan jatkokehitys ollaan lopettamassa, Adobe aikoo tukea myös mobiililaitteita bugikorjausten ja tietoturvapäivitysten muodossa. Päivityksen voi ladata Android Marketista, jos automaattiset päivitykset eivät ole käytössä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja