Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sports Tracker nyt myös Windows Phone -puhelimille

1
Teemu Laitila

Sports Tracker nyt myös Windows Phone -puhelimille
Nokian Beta Labs -palvelusta alkunsa saanut ja sittemin itsenäisesti kehitettäväksi tuotteeksi muuttunut Sports Tracker on julkaistu myös Microsoftin Windows Phone -alustalle.

Windows Phone -versio ei kuitenkaan vielä sisällä kaikkia aiemmista versioista löytyviä ominaisuuksia, mutta perustoiminnot kuten urheilusuoritusten seuraaminen, harjoituspäiväkirjan pitäminen ja omien suoritusten jakaminen muille Facebookin tai Twitterin välityksellä löytyvät. Omat urheilusuoritteensa voi myös ladata Sports-Tracker.com-sivustolle lähempää tarkastelua varten.

Lisää muista versioista tuttuja ominaisuuksia luvataan olevan tulossa.

Kehittäjien mukaan Windows Phone on erinomainen alusta Sports Trackerille, sillä ruutuihin perustuvaa Metro-käyttöliittymää on kätevä käyttää yhdellä kähdellä.

Sports Trackerin voi ladata Windows Phone -puhelimiin ilmaiseksi Microsoftin sovelluskaupasta. Sports Tracker on saatavissa kaikille suurimmille mobiilialustoille.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja