Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Corning päivittää suositun Gorilla-lasin entistä kestävämmäksi

1
Teemu Laitila

Corning päivittää suositun Gorilla-lasin entistä kestävämmäksi
Kestävää Gorilla Glass -lasia valmistava Corning aikoo päivittää "gorillan kestävän" tuotteensa vielä aiempaakin kestävämmäksi. Gorilla Glass on muodostunut jo lähes de facto -standardiksi nykypäivän isoruutuisissa älypuhelimissa.

Vaikka edes Gorilla Glass ei anna täydellistä suojaa kun älypuhelin tipahtaa asfalttiin juuri sopivassa kulmassa, se on silti parantanut isoruutuisten älypuhelinten kestävyyttä merkittävästi.
Corning on vaitonainen uuden tuotteensa yksityiskohdista, mutta yhtiön mukaan paranneltu lasi mahdollistaa nykyisten trendien mukaiset entistäkin ohuemmat ja isommilla lasipinnoilla varustetut laitteet myös tulevaisuudessa. Kosketusohjauksen yleistyessä kestävät lasiset pinnoitteet ovat muodostumassa vielä nykyistäkin tärkeämmäksi.

Yhtiö lupaa esitellä uutta Gorilla-lasia tarkemmin ensi viikolla alkavilla CES-messuilla, jossa kävijöille tarjotaan mahdollisuus testata omakätisesti lasin ominaisuuksia ja kestävyyttä.

Kommentit (1)

Sperderi (vahvistamaton)

1

Niin vain napsahti omasta SGS2:sesta kesän ensimmäisellä pudotuksella lasi halki. Ei onneksi haittaa käyttöä sen kummemmin. Ja naarmuja on aivan perkeleesti. Parempi onkin että päivittävät lasia, ei tuolla tee nääs nääs yhtään mitään. SGS 1:n lasi oli älyttömän kestävä, heittelin sitä minne sattuu ja tippui kiville yms. Kesti aina. Mutta kakkonen hajosi yhdestä iskusta. Not good.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja