>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Plex tuo mediasoittimensa Windows-puhelimille

Matti Vähäkainu

Plex tuo mediasoittimensa Windows-puhelimille
Mediasoittimistaan tuttu Plex on saamassa valmiiksi Windows Phone -laitteille suunnitellun version sovelluksestaan. Tämän vuoden CES-messuilla esitelty Windows Phone -versio on yksi monesta alustaversiosta, joilla Plex pyrkii laajentamaan jo valmiiksi kattavaa laitekantaa.

Nokia Lumia 800 -puhelimella esitelty Plex-mediasoitin yhdistyy helposti mediapalvelimeen, jona The Vergen videoesittelyssä toimii Mac mini. Sovellus noudattaa Windows Phonen Metro-käyttöliittymää ja toimii videolla varsin sulavasti, kuten olettaa sopii. Valitettavasti itse videoiden striimaamista ei demonstroida.

Plex-sovellukset kattavat jo ennestään Android- ja iOS-laitteet, ja palvelinohjelmistot löytyvät sekä Windows- että Mac OS X -käyttöjärjestelmille. Plexin tarkoituksena on tuoda asiakasohjelmia yhä useammille laitteille ja laitealustoille. Jo nyt Plex-mediapalvelimet toimivat muun muassa uusimpien LG:n älytelevisioiden kanssa.Plexin Windows Phone -versio on tarkoitus julkaista ensi kuussa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.