>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tegra 3 -puhelinten toimitukset alkavat viimeistään maaliskuussa

Manu Pitkänen

Tegra 3 -puhelinten toimitukset alkavat viimeistään maaliskuussa
Neliydinprosessorin sisältävien puhelinten toimitukset alkavat Nvidian toimitusjohtaja Jen-Hsun Huangin mukaan viimeistään maaliskuussa.

Puhelimet esitellään helmikuun lopulla, joten kovin kauaa niiden markkinoille tuloa ei tarvitse odottaa. Puhelimissa hyödynnetään viime vuonna esiteltyä Tegra 3 -järjestelmämikropiiriä. Ainakin HTC:ltä ja LG:ltä odotetaan uusia Tegraan pohjautuvia puhelimia.

Nvidia valotti myös hieman loppuvuoden suunnitelmiaan. Yhtiö lupaa aloittaa 3G- ja LTE-yhteensopivien järjestelmäpiirien toimitukset. Puhelimissa on yleensä käytetty erillisiä piirejä molemmille teknologioille. Nvidian mukaan heidän ratkaisu mahdollistaa ohuempien ja kevyempien puhelimien valmistuksen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.