Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

SGS3 ja talousjohtajan vaihto painoivat HTC:n osaketta

Teemu Laitila

SGS3 ja talousjohtajan vaihto painoivat HTC:n osaketta
Taiwanilainen HTC ilmoitti tänään vaihtavansa talousjohtajaa, mikä sai yhtiön osakkeen lähtemään laskuun, kertoo uutistoimisto Reuters. Lisäksi HTC:n osaketta painoi Samsungin eilinen ilmoitus Galaxy S III -puhelimen tulevasta julkaisusta toukokuun alussa. HTC on kärsinyt viime vuonna alan kovasta kilpailusta, jossa voittajina ovat selvinneet lähinnä Samsung ja Apple.

Talousjohtajan vaihtoa pidetään alalla merkkinä ongelmista, kertoo Masterlink Investment Advisory -yhtiön varatoimitusjohtaja Tom Tang Reutersille. "Kun yhtiö vaihtaa talousjohtajaa, se usein tarkoittaa, että taloustilanne on muodostumassa pullonkaulaksi", Tang kertoo. HTC ei kertonut syytä johtajanvaihdokselle.
HTC:n osake päätyi runsaan kuuden prosentin laskuun.

Erittäin heikosta ensimmäisestä vuosineljänneksestä huolimatta HTC:n tunnelin päässä saattaa näkyä valoa, sillä yhtiön uusimmat lippulaivamallit One S ja One X ovat saaneet järjestään ylistäviä arvosteluita tekniikkasivustojen arvosteluissa. Silti moni puhelimenostaja todennäköisesti odottaa ostopäätöksen kanssa toukokuun alkuun nähdäkseen lunastaako Samsungin Galaxy S III sille asetettuja odotuksia.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja