Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Elisa toi keskustelupalstansa Facebookiin

Teemu Laitila

Elisa toi keskustelupalstansa Facebookiin
Elisa on laajentanut oman keskustelualueensa toimimaan myös Facebookin sisällä. Elisa Palsta ja Saunalahti Palsta ovat käytettävissä perinteiseen tapaan operaattoreiden nettisivuilla, mutta lisäksi sama sisältö näkyy uuden järjestelmän myötä myös Facebookissa.

Palstojen tarkoituksena on mahdollistaa käyttäjäyhteisön toisilleen antama tuki, mutta myös operaattoreiden oma henkilökunta osallistuu keskusteluun ja sisällön moderointiin. Syynä Facebook-integraatiolle oli tarve viedä tuki asiakkaiden luo.

"Tavoitteemme on olla siellä, missä asiakkaammekin ovat. Elisan ja Saunalahden Palstoilla on yli 42 000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja Facebookin tykkääjiä Elisalla ja Saunalahdella on yhteensä lähes 150 000", kertoo osastopäällikkö Pekka Litmanen Elisalta.

Kun keskusteluun osallistuu Facbookin kautta, viesteissä näkyy lähettäjänä oma Facebook-tunnus eli nimi. Osallistuessaan keskusteluun Facebookin kautta, käyttäjää pyydetään ensimmäisellä kerralla valitsemaan muille käyttäjille näkyvä nimimerkki.


Edit 21.4.2012: Elisan pyynnöstä korjattu asiavirhe Facebook-osallistumiseen liittyen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja