>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nvidian haltuun läjäpäittäin 4G-patentteja

Matti Vähäkainu

Nvidian haltuun läjäpäittäin 4G-patentteja
Patenttien määrä ja laatu määrittelee nykypäivänä ison osan yhtiön arvosta. Langattomien viestinten patentit ovat kovaa huutoa, jonka huomaa jatkuvasti käytävistä patenttitaistoista. Nvidiaa ei tunneta niinkään mobiilipantettien saralta, mutta nyt siihenkin on tulossa pienimuotoinen muutos.

Grafiikkasuorittimia ja järjestelmäpiirejä kehittävä Nvidia on yhteistyössä Intellectual Venturesin kanssa ostanut noin 500 patenttia langattomia yhteyksiä kehittävältä IPWirelessilta. Patentteihin kuuluu useita LTE, LTE Advanced ja 3G/4G-patentteja.

Intellectual Ventures on yksi Yhdysvaltain suurimpia patenttitaloja, joka linsensoi omistamiaan patentteja teknologiayrityksille. Patenttejen omistajuus jakautuu Nvidian ja Intellectual Venturesin kesken, mutta IPWireless säilyttää oikeuden käyttää patentteja ilman rojaltimaksuja.

Nvidialle LTE- ja 4G-tekniikan patentit voivat olla erittäin arvokkaita, sillä yhtiö ei ole vielä saanut lyötyä uuden sukupolven nettiyhteyksiä omiin Tegra-järjestelmäpiireihinsä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.