Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen Motorola-kauppa sai siunauksen Kiinan viranomaisilta

Teemu Laitila

Googlen Motorola-kauppa sai siunauksen Kiinan viranomaisilta
Kiinan kilpailuviranomaiset ovat viimein antaneet hyväksyntänsä Googlen Motorola-kaupalle. EU:n ja Yhdysvaltain viranomaiset näyttivät sopimukselle vihreää valoa jo tämän vuoden helmikuussa, mutta Kiinassa sopimuksen tutkinta on kestänyt pidempään.

Useiden lähteiden mukaan kiinalaisviranomaisten hyväksyntä tuli kuitenkin sillä ehdolla, että Google sitoutuu pitämään Androidin ilmaisena ja kaikkien käytettävissä seuraavan viiden vuoden ajan. Pykälällä halutaan pitää kiinni kiinalaisvalmistajien mahdollisuudesta käyttää raskaasti muokattuja Android-versioita omissa laitteissaan myös tulevaisuudessa ja estää Googlea antamasta erityisasemaa Motorolalle muiden valmistajien kustannuksella.

Googlen virallisen kommentin mukaan yhtiö on edelleen halukas ostamaan Motorola Mobilityn liiketoiminnan. "Alkuperäinen kantamme ei ole muutunut ja odotamme innolla, että pääsemme viimeistelemään sopimuksen", Googlelta kerrotaan uutistoimisto Reutersin mukaan.Google on toistuvasti vakuutellut, että Motorola tullaan pitämään erillisenä yksikkönä, joka ei saa erityisasemaa Android-valmistajien keskuudessa. Samaan viittaa myös aiempi huhu, jonka mukaan Googlen seuraavan suuren Android-päivityksen yhteydessä yhtiö julkaisi jopa viisi eri valmistajien Nexus-laitetta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja