Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google osti teollisen muotoilun osaamista

Teemu Laitila

Google osti teollisen muotoilun osaamista
Googlen 12,5 miljardin dollarin arvoisen Motorola-kaupan toteutuminen on jättänyt varjoonsa toisen sopimuksen, jossa yhtiö osti korkean tason osaamista teollisen muotoilun alalta. FastCompany raportoi, että suunnittelutoimisto Mike & Maaike on siirtynyt Googlen omistukseen.

FastCompanyn mukaan toimiston tarkoituksena on auttaa Googlea kehittämään koko tiimi teollisia muotoilijoita Androidia varten. Koska Mike & Maaike on tunnettu lähinnä laitteiden teollisesta muotoilusta, FastCompany spekuloi työn liittyvän Googlen tulevaan Android-lippulaivaan, joka olisi Motorolan rakentama.

Mike & Maaike on työskennellyt Googlelle jo aiemmin, kun yhtiö vastasi Googlen ensimmäisen Android-puhelimen G1:n suunnittelusta. FastCompanyn mukaan toimisto olisi halunnut jättää laitteesta pois fyysisen näppäimistön, mutta Googlen mielestä näppäimetön puhelin olisi ollut käyttäjille liian erikoinen ratkaisu.
FastCompany on valinnut Mike & Maaike -toimiston perustajat Mike Simonianin ja Maaike Eversin vuoden 2012 listalle "100 luovinta ihmistä alalla". Mike Simonian on vastannut aiemmin muun muassa Xbox 360:n suunnittelusta.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja