Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google osti teollisen muotoilun osaamista

Teemu Laitila

Google osti teollisen muotoilun osaamista
Googlen 12,5 miljardin dollarin arvoisen Motorola-kaupan toteutuminen on jättänyt varjoonsa toisen sopimuksen, jossa yhtiö osti korkean tason osaamista teollisen muotoilun alalta. FastCompany raportoi, että suunnittelutoimisto Mike & Maaike on siirtynyt Googlen omistukseen.

FastCompanyn mukaan toimiston tarkoituksena on auttaa Googlea kehittämään koko tiimi teollisia muotoilijoita Androidia varten. Koska Mike & Maaike on tunnettu lähinnä laitteiden teollisesta muotoilusta, FastCompany spekuloi työn liittyvän Googlen tulevaan Android-lippulaivaan, joka olisi Motorolan rakentama.

Mike & Maaike on työskennellyt Googlelle jo aiemmin, kun yhtiö vastasi Googlen ensimmäisen Android-puhelimen G1:n suunnittelusta. FastCompanyn mukaan toimisto olisi halunnut jättää laitteesta pois fyysisen näppäimistön, mutta Googlen mielestä näppäimetön puhelin olisi ollut käyttäjille liian erikoinen ratkaisu.
FastCompany on valinnut Mike & Maaike -toimiston perustajat Mike Simonianin ja Maaike Eversin vuoden 2012 listalle "100 luovinta ihmistä alalla". Mike Simonian on vastannut aiemmin muun muassa Xbox 360:n suunnittelusta.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja