Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony tuo PlayStation Mobile -palvelut HTC:n puhelimiin

Teemu Laitila

Sony tuo PlayStation Mobile -palvelut HTC:n puhelimiin
Sony on ilmoittanut ryhtyvänsä tuomaan PlayStation-pelejä myös muiden valmistajien laitteille. Yhtiö on aiemmin tarjonnut PlayStation Suite -ohjelmistoa vain omissa laitteissaan, mutta nyt sovellus tunnetaan nimellä PlayStation Mobile ja ensimmäinen PlayStation-sertifioinnin saava valmistaja on HTC.

Sony ei tarkentanut mihin laitteeseen PlayStation Mobile -sovellus tulee saataville, mutta esittelymateriaaleissa käytettiin esimerkkinä HTC:n One X -puhelinta. Tegra 3 -piirillä varustettu isoruutuinen puhelin olisikin looginen ensimmäinen ehdokas Sonyn pelialustan levittämiseen.

HTC on vasta ensimmäinen askel alustan laajentamisessa ja laitteiden sekä valmistajien määrä kasvanee tulevaisuudessa.


Yhteistyö muiden valmistajien kanssa antaa Sonyn mobiilipelipyrkimyksille merkittävästi uutta potentiaalia, sillä vain Sonyn omissa laitteissa pyöriessään pelialustan leviämistä rajoittaa Sonyn pieni markkinaosuus. Ensimmäinen PlayStation-sertifioinnin saanut laite oli Sony Ericssonin Experia Play, jonka jälkeen sertifiointia on laajennettu Sonyn tabletteihin sekä muutamiin Sony Ericssonin Xperia-puhelimiin.


Kuva: G4TV


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja