Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google havittelee toimisto-ohjelmilleen jalansijaa mobiilissa

Teemu Laitila

Google havittelee toimisto-ohjelmilleen jalansijaa mobiilissa
Google on ilmoittanut ostaneensa Quickoffice-sovelluksen, joka on mobiililaitteissa suosittu toimisto-ohjelma. Quickoffice toimii Androidilla, iOS:lla ja Symbianilla.

Googlen mukaan tarkoituksena on tuoda Google Apps -sovelluksiin Quickofficen laaja tuki eri tiedostomuodoille. Google on viime aikoina tehnyt muutoksia toimisto-ohjelmia tarjoavaan Google Docs -palveluun, jota ollaan integroimassa yhtiön uuteen Google Drive -pilveen.

Monet kuluttajat, yritykset sekä koulut luottavat Googlen sovelluksiin, jotka mahdollistavat asioiden hoitamisen missä vain, kenen kanssa tahansa sekä millä tahansa laitteella. Quickofficella on vahva kokemus eri tiedostomuotojen sovittamisesta toimimaan saumattomasti yhteen ja me haluamme tuoda Quickofficen tekniikan omaan Google Apps -pakettiimme.
Googlen virallinen blogi


Erityisesti mobiililaitteisiin erikoistuneen Quickofficen hankinta kertoo siitä, että Google haluaa säilyttää asemansa toimistosovellusten markkinoilla ja vallata alaa yhä tärkeämmiksi muodostuvissa mobiililaitteissa. Google Driven nykyinen mobiilisovellus jättää vielä paikoitellen toivomisen varaa, mutta Quickoffice-tyylisen käyttöliittymän myötä Googlen toimistosovellukset voisivat muuttua huomattavasti houkuttelevimmiksi.


Quickoffice on valittu 50 parhaan Android-sovelluksen joukkoon ja se myös johtaa viiden parhaan yrityssovelluksen listaa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja