Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tim Cookin D10-haastattelu julkaistu yhtenä videona

Manu Pitkänen

Tim Cookin D10-haastattelu julkaistu yhtenä videona
Wall Street Journalin Kara Swisher ja Walter Mossberg haastattelivat Applen Tim Cookia hiljattain. Nyt tuo D10-haastattelu on julkaistu yhtenä videona.

Haastattelussa käsiteltiin jonkin verran asioita, joista Cook ei voinut puhua. Tänään koittanee kuitenkin se hetki, jolloin asioista voi puhua vapaammin. Applen WWDC-tapahtuma alkaa nimittäin tänään. Huhujen mukaan yhtiö esittelisi uutta OS X -käyttöjärjestelmää ja siihen perustuvia Mac-tietokoneita. Mobiililaitteille suunniteltu iOS 6 on myös esiteltävien asioiden listalla. Kenties Applen huhutuista kartoistakin saadaan esimakua.

WWDC-keynote alkaa parin tunnin päästä. Sitä ennen kannattaa katsella Cookin D10-haastattelu.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja