Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Bloomberg: Amazon kehittää omaa älypuhelinta

Manu Pitkänen

Bloomberg: Amazon kehittää omaa älypuhelinta
Bloombergin tietojen mukaan verkkokauppayhtiö Amazon aikoo julkaista oman älypuhelimen. Yhtiö on jo mukana laitebisneksessä viime vuoden lopulla julkaistun Kindle Firen (sekä aiempien Kindle-lukulaitteiden) ansiosta. Aiempien huhujen mukaan Amazon kehittäisi lisäksi Kindle Fire 2:sta sekä suurempaa 10-tuumaista taulutietokonetta.

Uutistoimisto kuuli asiasta kahdelta henkilöltä. Heidän antamien tietojen mukaan Amazon käyttäisi puhelimessa Android-käyttöjärjestelmää. Amazonin Android on todennäköisesti räätälöity käyttämään Google Playn sijasta yhtiön omia sovellus- ja sisältöpalveluita. Näin meneteltiin Kindle Firenkin kohdalla. Tätä spekulaatiota tukee myös Skyhookin toimitusjohtajan lausunto Technology Review'lle. Hänen mukaansa tämän vuoden aikana nähdään tärkeän Android-puhelimen julkaisu, mikä on kuitenkin Google Play Store -ekosysteemin ulkopuolella.


Puhelin valmistetaan Foxconnin tehtailla. Bloombergin jutun perusteella puhelin sijoittuisi low-end-segmenttiin.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja