Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Bloomberg: Amazon kehittää omaa älypuhelinta

Manu Pitkänen

Bloomberg: Amazon kehittää omaa älypuhelinta
Bloombergin tietojen mukaan verkkokauppayhtiö Amazon aikoo julkaista oman älypuhelimen. Yhtiö on jo mukana laitebisneksessä viime vuoden lopulla julkaistun Kindle Firen (sekä aiempien Kindle-lukulaitteiden) ansiosta. Aiempien huhujen mukaan Amazon kehittäisi lisäksi Kindle Fire 2:sta sekä suurempaa 10-tuumaista taulutietokonetta.

Uutistoimisto kuuli asiasta kahdelta henkilöltä. Heidän antamien tietojen mukaan Amazon käyttäisi puhelimessa Android-käyttöjärjestelmää. Amazonin Android on todennäköisesti räätälöity käyttämään Google Playn sijasta yhtiön omia sovellus- ja sisältöpalveluita. Näin meneteltiin Kindle Firenkin kohdalla. Tätä spekulaatiota tukee myös Skyhookin toimitusjohtajan lausunto Technology Review'lle. Hänen mukaansa tämän vuoden aikana nähdään tärkeän Android-puhelimen julkaisu, mikä on kuitenkin Google Play Store -ekosysteemin ulkopuolella.
Puhelin valmistetaan Foxconnin tehtailla. Bloombergin jutun perusteella puhelin sijoittuisi low-end-segmenttiin.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja