Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Taiteilijan kokeilu: Vuosi iPhone-käyttöä kaikkien nähtäville

Matti Vähäkainu

Taiteilijan kokeilu: Vuosi iPhone-käyttöä kaikkien nähtäville
Puhelimen kuvakaappauksilla on helppo jakaa oma näkymä mobiililaitteeseen muiden ihmisten kanssa. Mikäli haluat kuitenkin jakaa jatkuvasti kuvia käytöstäsi, tulee kuvia ottaa ja jakaa automaattisesti.

Saksalaissyntyinen taiteilija Johannes Osterhoff halusi uusimpana kokeilunaan jakaa kuvia kännykän käytöstään vapaasti internetissä. Sen kummemmin tietoturvasta tai yksityisyydestä välittämättä herra Osterhoff laittoi jailbreakatun iPhonen ottamaan kuvan joka kerta, kun kotinäppäintä painetaan. Kuva kertoo viimeksi käytetyn sovelluksen näkymän, joka lähetetään puolestaan sivustolle julkaistavaksi.

Vaikka kyseessä ei ole suora striimi taiteilijan puhelimeen, niin artistin kotisivulta löytyvä aikajana kuvista kertoo hyvin millaista tehtävää puhelimella on suoritettu. iPhone-experimenttiä voi seurata osoitteesta: iphone-live.net.

Aeimmin esimerkiksi Googlen hakukoneesta vuoden mittaisen hakuhistorian julkaisseen Osterhoffin teoksia pääsee ihastelemaan hänen kotisivuiltaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja