Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Musta Galaxy S III tulossa myyntiin

1
Matti Vähäkainu

Musta Galaxy S III tulossa myyntiin
Samsung kiusoitteli olympialaisten aikaan lippulaivapuhelimensa uudella värivaihtoehdolla. Facebook-sivulla esiintynyt musta Galaxy S III on nyt vahvistunut myyntilaitteeksi, kun brittiläinen MobileFun lisäsi laitteen ennakkotilattavaksi.

Alunperin vain valkoisena (Marble White) ja sinisenä (Pebble Blue) myyty Galaxy S III saa pian matkapuhelimarkkinoiden suosituimman, aina yhtä trendikkään värin valikoimiinsa. Samsung ei ole kertonut mitään uudestä värivaihtoehdosta, joten variantin virallisesta nimestäkään ei ole tietoa.
Kuvista voi päätellä, että pinta muistuttaa Pebble Blue -värisen kuoren Hyper Glaze -pintaa eikä ole yhtä kiiltävän tasainen kuin valkoisessa versiossa. MobileFun kertoo, että puhelin saapuu myyntiin noin kuukauden päästä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

WOHOOW!!!. (vahvistamaton)

1

Hyper Glaze -pintainen saisi olla tämä musta,mielellään myös matta!.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja